Festivals en andere aangelegenheden

Na hier en daar een verdwaald optreden (en de aftrap van 2017 in Café Mulligans), vonden we het weer eens tijd om wat serieuzer naar de band-agenda te kijken. Met als gevolg dat we binnen twee weken vier optredens konden bijschrijven. Eerst aankomende zaterdag naar good old ‘Skek, vervolgens twee weken achtereen in mei naar buiten (respectievelijk een wijnfestival in Utrecht en een feestje in de buitenlucht bij het Science Park in Diemen), gevolgd door een plek op het Elevator Sessions-festival in Utrecht.

We hebben weer een flinke batterij nieuwe nummers in de steigers staan, waaronder weer een echte eigengemaakte van Maria. Daarmee komt de teller toch alweer op vijf Last Night in Town originals, dus misschien dat we over een jaar of twee wel een keer een album gaan opnemen. Wie weet?!