Hoe gaat het eigenlijk met Last Night in Town?

Nou, best wel goed. Terwijl er allemaal dingen gebeuren op het wereldtoneel, bouwen wij gestaag verder aan ons repertoire en aan onze muzikale mogelijkheden. En dat terwijl Lennart regelmatig buiten Amsterdam aan het promoveren is en er inmiddels drie van de zes bandleden een kind aan het opvoeden zijn.

De eerste optredens van 2017 liggen alweer achter ons, maar gezien de leegte van de agenda gaan we de komende weken weer de boer op om podia te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze aanwezigheid aldaar. Binnenkort meer nieuws.

En tenslotte nog een filmpje van afgelopen zondag, toen Neerlands bluegrass-grootheid Paul van Vlodrop al zijn leerlingen de gelegenheid gaf om te laten zien wat ze geleerd hadden. Dit resulteerde in een muzikale middag, die mocht worden afgesloten door Last Night in Town. Helaas zonder de in Duitsland bivakkerende Elmar en Lennart, dus voor de gelegenheid met Paul zelf op banjo en mede-leerling Nils op gitaar.