Summer is coming

Rond Hemelvaart (toen bijna heel Last Night in Town zich op het European World of Bluegrass Festival bevond) hadden we al een voorproefje van on-Nederlands lekker weer. En sindsdien kriebelt het weer aardig: we willen naar buiten om muziek te maken. Helaas is het in de door ons regelmatig bezochte parken momenteel nogal drassig, dus we zullen nog even moeten wachten tot de zomer echt losbarst.

In de tussentijd hebben we niet stilgestaan. Naast een aantal optredens in Amsterdam zijn we achtereenvolgens in Bilthoven, Bunnik en Tiel geweest, waarbij we niet alleen op de muziek, maar ook op de choreografie en looplijnen hebben gefocust. En voor degenen die nu denken ‘Looplijnen, is dat niet iets met voetbal?’: ja, maar ook met bluegrass.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 11 juni naar Mulligans in Amsterdam, om te zien in hoeverre we erin slagen het niet al te grote podium aldaar te bedwingen.