Het spel is op de wagen

Dat was wat ons betreft een zeer geslaagde avond gisteren in Galerie Dokhuis! Korte evaluatie (na afloop, met bier, dus dat doen we dinsdag in de oefenruimte nog wel even over) wees uit dat het één van onze betere shows tot nu toe was. Niet in de laatste plaats vanwege de unieke setting en het enthousiaste publiek. Dank daarvoor!

Binnenkort kunnen jullie overigens nieuw beeldmateriaal op de site verwachten, want er zijn veel foto’s gemaakt. En er is ook gefilmd, dus met de visuele content komt het wel goed. Ook fijn voor ons, want de meeste optredens worden tegenwoordig net zo hard op basis van filmpjes en foto’s ingeboekt. Het oog wil tenslotte ook wat. Daarom speciale dank aan onze Suzanne, die door voet bij stuk te houden heeft gezorgd voor een verzorgde en uniforme podiumpresence.

We zien de komende periode na gisteravond met nog meer vertrouwen tegemoet. En het wordt een drukke komende periode, met acht bevestigde optredens in de agenda, twee shows die we nog aan het afstemmen zijn en vast wel meer public appearances die zich zullen gaan aandienen. 2016 lijkt alvast een lekker druk jaar te gaan worden!