Met z’n zessen

Belangrijkste nieuws van de afgelopen tijd: Suzanne is officieel tot de gelederen van Last Night in Town toegetreden! Check snel haar bio op de site om iets meer over haar te weten te komen. Foto’s volgen zo snel mogelijk, evenals nieuwe exemplaren van de rest van de bandleden.

We zijn dus weer met zes en hebben een hoop extra energie voor de komende optredens. Dat zijn er best wel een aardig aantal aan het worden, waarvan de eerste al op 7 april aanstaande in Dokhuis Galerie. Vandaar dat het oefenregime is aangescherpt (inclusief tijdschema’s en drie verschillende lijsten met nummers) en er door diverse bandleden weer wat lessen in instrumentbeheersing worden gevolgd.

Al met al is Last Night in Town helemaal klaar voor 2016. We hopen jullie snel te zien tijdens één van onze shows.