Uit de startblokken

2016 is van start! Na wat uitbuiken van de kerstdagen hebben we ons vol toegelegd op het versieren van nieuwe optredens. En met succes: zondag 21 februari staan we in café Langereis in Amsterdam, op Koningsdag doen we het Erasmuspark weer aan op het podium van Terrasmus en in de koker zitten ook nog optredens in Bunnik, bij het Dokhuis in Amsterdam en in het (in folkmuziek-kringen legendarische) Mulligans aan de Amstel. En dan hebben we het nog niet eens over een aantal besloten feesten waarop we acte de presence gaan geven.

Ook fijn nieuws: Lennart is weer terug! Volgende week sluit hij weer aan in de oefenruimte. Het is hopen dat hij na alle Italiaanse wijn, pasta en grappa nog weet hoe een banjo in elkaar zit, maar we geven hem het voordeel van de twijfel.

Vermelden waard is tevens dat Suzanne (zie onze vorige post) inmiddels een paar repetities met ons heeft meegedaan en dat we ook samen met haar een paar nieuwe nummers hebben ingestudeerd. En een paar oude nummers een make-over hebben gegeven. Kans is groot dat jullie haar vaker samen met ons op het podium gaan tegenkomen.

Tenslotte zijn we dit jaar van plan om het European World of Bluegrass festival in Voorthuizen bij te wonen. Van Velvet Joe (van de Bluegrass Diamonds) begrepen we dat vooral de camping erg gezellig schijnt te zijn, dus dat gaan we maar even verifiëren.