De donkere dagen voor kerst

2015 is nog niet voorbij, maar gaat desondanks nu al de boeken in als studiejaar voor Last Night in Town. Er is in de oefenruimte veel geschaafd aan het repertoire en we hebben ons met name geconcentreerd op het beter voor het voetlicht brengen van onze nummers.

December bracht ons op de valreep nog een optreeddagje, waarbij we (na oefensessie met koffie en tosti’s bij Bas thuis) eerst in het nieuwe hoofdkantoor van Blendle in Utrecht een guerilla-optreden gaven, om vervolgens op een door weer en wind geteisterd Domplein temidden van rondvliegende kerstbomen en vuurkorven ons beste beentje voor te zetten. Hierbij kregen we hulp van Suzanne van Nimwegen (één van de drie zangeressen van Jilted en collega van ons aller Elmar) en dat beviel goed. Hopelijk gaat Suzanne in het komende jaar ook nog een paar keer met ons het podium op.

Dat zal dan helaas zonder Merijn zijn: diens comeback is toch niet geworden wat we er allemaal stiekem van gehoopt hadden. En of Lennart in 2016 terugkeert weten we ook nog niet: het is stil vanuit Italië. Maar we houden goede hoop!

Rest ons alleen nog om jullie trouwe lezers een mooie kerst en een goede jaarwisseling te wensen. See y’all in the new year!