All quiet on the bluegrass front

Hoewel we inmiddels wel op één optreden per maand zitten, blijft de agenda van Last Night in Town wat leeg. Maar die tijd wordt nuttig besteed!

Merijn is zich druk door ons verzamelde oeuvre van de afgelopen negen maanden heen aan het worstelen, Maria heeft zangles en leert en passant ook nog gitaar spelen, Bart is intussen begonnen met een paar voorzichtige mandolinesolo’s, Elmar heeft een banjo en een viool thuis liggen en vermaakt daarmee zijn directe buren en Bas sleept wat minder met zijn contrabas, waardoor hij eindelijk tijd heeft voor wat klussen in en om het huis. En Lennart zit nog in Italië.

De komende weken gaan we ons bezighouden met de vraag: hoe komen we ondanks onze drukke agenda’s en kleinere bezetting toch vaker het podium op? Uitkomst volgt hier zo snel mogelijk.