Terug van weggeweest

This just in! Na iets meer dan een half jaar afwezigheid keert Merijn terug bij Last Night in Town! Drukte in met name de werksfeer was de oorzaak van zijn tijdelijke vertrek, maar nu zijn nieuwe bedrijf als een goed geoliede machine draait, komt hij onze gelederen weer versterken.

Wat Merijn precies gaat spelen is nog niet helemaal afgestemd. Pakt hij in Lennarts afwezigheid de banjo op? Gaat hij gitaar spelen en stapt Elmar over naar een ander instrument? Moet Bart na een half jaar de mandoline weer afstaan en zich een nieuwe discipline eigen maken? Of (en dit is het meest gewenste scenario) gaat Merijn het enige missende bluegrassinstrument in Last Night in Town bespelen, namelijk de dobro? Voor nu nog vragen, maar hopelijk komt daar snel antwoord op. De eerste optredens gloren namelijk alweer aan de horizon…