Here comes the summer

Het is officieel de langste dag van het jaar. Voor Last Night in Town betekent dit de afsluiting van een mooie periode.

Allereerst hebben we de afgelopen weken gedaan wat we het liefste doen: op bijzondere plekken spelen en mensen blij maken met onze muziek. Absolute hoogtepunten waren het bruiloftsfeest van Maarten en Lieneke (gefeliciteerd!), een intiem optreden op het Roeterseiland (Universiteit van Amsterdam) en een spontaan optreden op het terras van Stadscafé Artisante in Dokkum, waar wij tijdens ons jaarlijkse bandweekend terecht kwamen. Gemeenschappelijke factor tijdens deze optredens waren de warme reacties van het publiek, waardoor het voor ons nog leuker wordt om muziek te maken. Iedereen heel erg bedankt daarvoor!

Helaas is er naast goed nieuws ook een minder vrolijke boodschap: we moeten het de komende tijd zonder Lennart stellen. Wel met een leuke reden, want Lennart gaat zich het komende half jaar in Rome bezighouden met het bestuderen van archeologische vondsten. Maar voor Last Night in Town betekent het een verlies van een gewaardeerd bandlid en een essentieel onderdeel van onze bluegrassmachine.

Hoe we dat gaan opvangen? Geen idee, maar ook daar passen we vast wel een mouw aan. We’ll keep you posted. En in januari is Lennart gelukkig alweer terug!