Heb je je ooit wel eens afgevraagd…

…wat een beginnende band doet met de eerste zuurverdiende centen? In ons geval is het antwoord: het aanschaffen van nieuwe instrumenten.

In eerste instantie Lennarts banjo. Nu zijn er mensen die het verschil tussen een koekblik met vijf ijzerdraadjes en een banjo niet horen, maar voor de meer in muziek geïnteresseerde medemens was het duidelijk dat het oude exemplaar de tand des tijds niet had, kon en ging doorstaan. Dus de bandkas werd aangesproken, met hieronder het resultaat!

Dat betekent dus minder tijd besteden aan stemmen en een betere geluidskwaliteit op het podium. Eerste kans om dat mee te maken is voorlopig 11 april, op het Lentebock Festival in Utrecht. Maar 22 mei kan ook, want dan staan we op het podium van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Lennartbanjo