Ondertussen, bij Last Night in Town

Omdat het al even geleden is dat we voor het laatst nieuws hadden, hebben we veel te melden. Beginnende met goed nieuws: we zijn weer begonnen met optreden! De aftrap was twee weken terug in een vol Kriterion, aankomende vrijdag staan we op het podium van het Haags Pop Centrum in (hoe kan het ook anders) Den Haag en als klap op de vuurpijl kunnen we jullie nu al vertellen dat we zaterdag 11 april mogen aantreden op het Lentebock Festival in Utrecht.

Uiteraard gaan we ons best doen om nog veel meer in de agenda te krijgen voor komend jaar. Dat zullen we helaas wel met zijn vijven doen, want Merijn heeft begin dit jaar besloten om de band te verlaten. Los van het feit dat wij hem als onderdeel van Last Night in Town heel erg gaan missen, betekent dit dat Bart vanaf heden naast de leadzang ook de mandoline op zich zal nemen. Kan Bart dan mandoline spelen? Nou, nee, dus is de hulp ingeschakeld van Paul van Vlodrop om daar iets aan te doen.

Verder hebben we weer een batterij nieuwe nummers op stapel staan, waaronder materiaal van Justin Townes Earle, Pokey Lafarge, Punch Brothers en Neerlands eigen Blue Grass Boogiemen. Het belooft al met al een enerverend jaar te worden.