De donkere dagen voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en veel mensen kijken al met een schuin oog richting 2015. Last Night in Town blijft daarbij niet achter. We zijn druk bezig met het vullen van de agenda voor komend voorjaar en het uitbreiden van ons repertoire.

Wat dat laatste betreft kunnen jullie straks covers van Bill Monroe, Justin Townes Earle en Johnny Cash verwachten. Maar we werken ook aan een nummer van de Punch Brothers en zelfs een cover van Nederlands bluegrass-veteranen The Bluegrass Boogiemen!

En mochten er mensen zijn die ons rond de kerst willen boeken, dan kunnen we naast ons standaard repertoire ook een paar kerstliedjes spelen inmiddels. Dus hopelijk staan we nog dit jaar ergens op een podium om 2014 feestelijk af te sluiten. En zo niet, dan kunnen jullie altijd nog onze versie van Jingle Bells van vorig jaar beluisteren op onze Facebookpagina.