On the road again

Zo langzamerhand begint Last Night in Town zich ook op andere plekken te begeven dan Amsterdam en Utrecht. De afgelopen twee weken brachten ons bijvoorbeeld naar Tiel en Den Haag, waarbij we een spoor van digitale stemapparaten hebben achtergelaten. Zolang Bastiaan de enige is met een auto en Merijn zijn rijbewijs nog niet heeft (en de bandbus daarom in het schier onbereikbare Osdorp staat), leunen we bij onze reizen zwaar op de NS. Helaas begint onze backline ook serieuze vormen aan te nemen, waardoor we soms meer op professionele verhuizers beginnen te lijken dan op een bluegrassband. Hopelijk brengt 2015 ons meer logistieke armslag.

Dat gezegd hebbende waren de afgelopen twee shows om uiteenlopende redenen ook erg leuk en leerzaam. Hierbij willen we Ruud van Zuilen bedanken voor de uitnodiging om de opening van de Agnietenhof van muzikale ondersteuning te voorzien. En ook veel dank aan Wouter en Tari voor het podium op hun trouwfeest.