De zomer voorbij

Nu Lennart terug is uit Italië, is voor Last Night in Town de zomer officieel over. En dat betekent even wennen, want na eindeloos repeteren in diverse parken op zonnige avonden moeten we nu weer de kelder van de Rock Supplies in. Maar het adagium ‘practice makes perfect’ maakt veel goed. En bovendien is het ook best wel weer fijn om met volle bezetting te oefenen.

Overigens is oefenen hard nodig, want er komen weer wat shows aan: 15 september en 19 september in respectievelijk Dwaze Zaken (Amsterdam) en Café Hofman (Utrecht). Dus komt dat zien! Als het aan ons ligt staan we de komende herfst en winter natuurlijk nog veel vaker op het podium, om nog maar te zwijgen over het aankomende festivalseizoen. Binnenkort dus waarschijnlijk meer nieuws daarover!

Tot slot ontvingen we nog onderstaande foto van Marjolein en Rolf, als bedankje voor onze aanwezigheid op hun bruiloft. Needless to say: die dank is geheel wederzijds!

Fotocollage