Dat was gezellig!

Twee shows in een week na een periode van veel oefenen en weinig voor publiek spelen is even wennen. Zeker als de eerste show dan zonder Lennart is en qua geluid wat opstartproblemen kent. Maar toen we eenmaal op gang waren hebben we een hele leuke avond gehad. Dank aan de mensen van Dwaze Zaken (met speciale vermelding voor geluidsman Alexander)!

Dinsdagavond oefenen was voor ons de kans om een potentiële nieuwe oefenlocatie te bekijken en vervolgens de straat op te gaan om rond brouwerij het IJ een paar nummers te spelen. Met name onze laatste set op de aanlegsteiger was onverwacht leuk, met dank aan het publiek dat op de trappen of in hun boot naar onze bluegrass kwam luisteren.

En vrijdag dan naar café Hofman in Utrecht, om te spelen op hun 15 jarig jubileum. Een mooie afsluiting van een drukke week, dus dank aan Martijn voor de uitnodiging. We komen graag nog een keer terug.