Last Night in Town komt naar je toe deze zomer!

Tenminste, in theorie is dat nu mogelijk, want we hebben een eigen bandbus! Okee, slechts parttime, want in het dagelijks leven dient hij een praktisch nut voor het bedrijf van Merijn, maar toch. Vooral goed nieuws voor de arme Saab van Bastiaan, die inmiddels bijna door zijn vering zakt van alle spullen in de achterbak.

En als we het toch over spullen hebben: we zijn hard aan onze uitzet aan het werken geweest. Resultaat: we hebben een eigen geluidsinstallatie! Dus nu kunnen we ook versterkt spelen op eigen apparatuur. Spread the word!

Rest ons niks anders dan de mensen van InktFisk (en in het bijzonder Maartje Schrama) te bedanken voor de superleuke avond en vooruit te kijken naar alle optredens die in het verschiet liggen. Catch y’all somewhere along the trail.