Ondertussen, bij Last Night in Town

Gisteravond een mooie show gehad in het Torpedo Theater. Onversterkt spelen voor een noodgedwongen stil publiek (met twijfelachtige dank aan ‘de boze bovenbuurman’) bleek best goed te werken. Alle organisatoren en bezoekers van De Mus heel erg bedankt: hopelijk was jullie avond net zo geslaagd als die van ons.

Terwijl wij druk bezig zijn met het regelen van optredens, wordt er in studio Mizza hard gemixt aan onze demo. Wanneer die af is weten we nog niet, maar dat die er komt is zeker. De eerste ruwe mixes klonken al veelbelovend.

Tot slot nog de mededeling dat we voorzichtig zijn begonnen met het werken aan ons eigen repertoire. Uiteraard doen we de komende tijd nog veel coverwerk, maar misschien gooien we er eerdaags wel een origineel Last Night in Town-nummer doorheen!