What’s new?

Nou, best een hoop eigenlijk. Te beginnen met aankomende zaterdag, 25 januari. Dan spelen we in café ‘Skek aan de Zeedijk in Amsterdam. We beginnen tegen 21:30, maar je kunt natuurlijk altijd eerder komen om daar een hapje te eten, of om onze zeer entertainende soundcheck mee te maken.

Dan eindelijk nieuws over onze opnames. Naast het nemen van een hoop foto’s (die vind je hier) zijn we er ook nog in geslaagd om vier nummer op plaat te krijgen. As we speak zijn we bezig met het selecteren van de beste tracks en sporen, waarna onze producer Mizza het geheel vakkundig gaat afmixen. We durven nog niks te zeggen over een releasedatum, maar als we meer weten zetten we dat natuurlijk gelijk online.

Tenslotte is er een kans dat we woensdag 12 februari een kort optreden verzorgen bij De Mus in het Torpedo Theater. Meer nieuws daarover volgt zsm.